Treća redovita godišnja skupština

Redovita godišnja skupština Brdsko-biciklističkog kluba Krpelj, održana večeras na Sportskom centru u Domaslovcu, protekla je u opuštenoj prezentaciji lanjskog rada, koju je pripremio predsjednik kluba Hrvoje Vešligaj s nekoliko suradnika.

U protekloj godini, Krpelji su sudjelovali na raznim XC utrkama, maratonima, biciklijadama.
Rezultati su ove godine bili i više nego zadovoljavajući, pa su neki članovi osvojili i svoje prve medalje i pehare. U muškoj kategoriji, Ivan Kovačić osvojio je 2. mjesto na MTB utrci XC Pepač, 9. mjesto na Adria Bike Maraton (Epic 69km staza), 1. mjesto na XCM Crikvenica (rekrativci) i 17. mjesto na XCM Parenzana Cube. U ženskoj kategoriji, Petra Runtas osvojila je 2. mjesto na MTB utrci XC Pepač i 3. mjesto na Adria Bike Maraton (Classic 49km). Bilo bi još više takvih rezultata da je vrijeme bilo malo bolje, jer je dosta utrka bilo otkazano zbog kiše ili lošeg stanja staze.

Od važnijih biciklijada, potrebno je spomenuti djir od Zagreba do Vukovara u trajanju od 3 dana.
Od ostalih važnih aktivnosti treba spomenuti da je u prostorijama starog Komunalca u Perkovčevoj 59 otvoren “Biciklarnik” u kojem svakog četvrtka od 18 do 20h dežuraju članovi uz čiju pomoć možete odraditi puno sitnih besplatnih popravaka i čuti razne savjete o održavanju bicikla.

Klub trenutno ima 38 članova, a u sljedećoj godini u planu su razne XC utrke, dosta maratona i nekoliko rekreacijskih biciklijada.

Written by