6. redovita godišnja skupština kluba

U petak 20.01.2017., u dvorani doma umirovljenika u Samoboru je održana 6. redovita godišnja skupština kluba BBK Krpelj. Na skupštini se okupilo 50ak ljudi, većinom članova kluba, te prijatelja i gostiju iz PK Scout, SŠS-a i PP Žumberak – Samoborsko gorje.
 
Sumiran je rad i aktivnosti u prethodnoj godini, te planovi za 2017. Uz redovito sudjelovanje na biciklističkim natjecanjima i maratonima u HR, BBK Krpelj je u 2016. brojio 78 članova, koji su se osim biciklističkim aktivnostima bavili i sudjelovanjem na treking ligama i planinarenjem.
 
BBK Krpelj je u 2016. održao četiri Occupy biciklijade i breveto maraton (BRM200), koje su ukupno okupile preko 800 biciklista. Sve nazočne je pozdravila ravnateljica PP Žumberak – Samoborsko gorje – Lovorka Jakopec, te predsjednik SŠS-a Miro Kelečić. Uz dosadašnju podršku u projektima, zaželjeli su daljni uspješan rad kluba. 
 
Na kraju skupštine premijerno je prikazan kratak film sa posljednje održane Occupy X biciklijade, koja je okupila najviše biciklista do sada – preko 300 sudionika:
 
 
Projekt Occupy X su podržali:
 
Grad Samobor – glavni pokrovitelj projekta:
 
PP Žumberak – Samoborsko gorje – partner projekta:
 
Radio Samobor – medijski pokrovitelj:
 
Izletiše Gogo:
 
Giant Hrvatska:
 
Dizajn Mario – snimke iz zraka:

001a 001b 001c 002

Written by