XCM Maraton Occupy Samobor 2020

maraton starta za:

HoursMinutesSeconds

QUICK HISTORYNO BREG,NO FUN

Tak je to bilo 2009. godine, 3 lika (Ico, Žac & Hrc) su se na biciklima popikavali po šumi i skidali krpelje sa sebe. Četvrti, dok se još vozio (Damm) je rekao “pa mi smo krpelji”. Damm-ov brat Dotter je složio prvi logo i tako su se trojica gore spomenutih sastali, potpisali papir i 2011. godine je nastala udruga BBK Krpelj. Damm sada vozi Harleya, Dotter radi lule, Ico vozi bager i kamion te povremeno sjedne na bike, Žac je u Njemačkoj na baušteli, vozi se redovito, a Hrc je uvijek tu negdje i sa svima pomalo …
Zašto Occupy i maraton?

Nakon 10-ak organiziranih Occupy biciklikada (okupiralo smo planinarske domove i izletišta), sa 30 sudionika došli smo do 500. Klub je sa početna 3 osnivača narastao na današnjih 149 članova, te je najbrojniji MTB klub u Hrvatskoj. BBK Krpelj logo i dres su prepoznatljivi svuda, u Samoborskog gorju nas se ne može izbjeći, svaki 3-ći/4-ti biciklistički dres na Sljemu je dres Klopa.
Na maratonima nas bude nekoliko desetaka, ponekad činimo i 10% ukupnog broja sudionika. Prošli smo sve varijante XCM-a koje su se organizirale u HR i malo virnuli u susjedne zemlje. Htjeli smo na svom terenu nešto složiti, ideja se već godinama mota po glavi …

XCM Maraton Occupy Samobor 2020

je tu. 10 godina iskustva i znanja je ispred Vas. Zaokruženo u jednu cjelinu, kroz koju Vam želimo pokazati jedan lijep dio Samoborskog gorja uz minimalmo asfalta, a maximalno šumskih puteva, trailova i guštanja za MTB ekipu.

Zašto 300?

Broj ljudi limitiramo da vam pružimo najveću razinu kvalitete, stoga je broj sudinika ograničen. 300 ima veze i sa onim filmom, ali ima i poveznice sa stazom 🙂 Čak i najmanja staza nije laka, njen naziv – Troja, govori da možda nije sve u snazi, ponekad treba biti mudar i “pogurat” 🙂 Sparta će naići na uski klanac, sličan onima u Termopilima, neće im biti lako, no ako su ustrajni, oni koji ga odvoze biti će na listi slavnih!

Taj sam, hoću biti jedan od 300!

Osiguraj svoju startnu poziciju i vječnu slavu …

ŽELIŠ LI SE PRIDRUŽITI NAŠEM KLUBU?

Godišnja članarina iznosi 100kn za punoljetne i 50kn za maloljetne osobe.
Uplate na račun kluba u HPB banci > HR9323900011101008822

UPOZNAJ KRPELJE

Ekipa rekreativaca i natjecatelja - od brdskih i cestovnih pa sve do maratonaca i amatera.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ne propusti najnovije vijesti i izvještaje o klubu. Pratimo uspjehe i dostignuća u osposobljavanju vozača.