Steel Sunday 2 – 2.7.2023.

27.06.2023
Steel Sunday biciklijada

Steel Sunday je rekreativna biciklijada s ciljem okupljanja i druženja vlasnika čeličnih specijalki, vintage i modernih, ali dobrodošli su i svi zainteresirani s drugim tipovima trkaćih ili gravel bicikala.
Biciklijada ima fokus i na gastronomski dio i kupanje na rijekama, te upoznati neki novi kraj Hrvatske gdje još možda niste vozili bicikl. Ovaj put to je Karlovačka županija, prekrasne ceste između karlovačkih rijeka Dobre, Mrežnice i Korane.

Datum: Nedjelja, 02.07.2023.
U slučaju nevremena ili jakog toplinskog vala događaj se odgađa.

Mjesto okupljanja: Bosiljevo, OPG Čepuran

Sponzor biciklijade pokriva troškove doručka, ručka i pića u OPG Čepuran.Vrijeme okupljanja i doručak: 8-9 satiStart vožnje: 9:15Ručak: 14:30Očekivani tempo: 22-23 km/hKupanje na Korani u mjestu Lučice i na Mrežnici u Keićima na skrivenom kupalištu ispod mosta.Ako će rijeke biti prehladne za kupanje, rezervna lokacija za kupanje je otvoreni bazen, toplice Lešće na Dobri.

Početak: 9:15

Start: OPG Čepuran, BosiljevoCilj: OPG Čepuran, BosiljevoTempo: 22-23 km/h, društveni, 2 grupe će se formirati, brža i sporija ako svi neće moći pratiti tempo.Ruta 
https://ridewithgps.com/routes/43258181Dužina; 77 kmVisinska razlika: 920 mRuta ima nadimak 100 hupsera!Na ruti vas čeka 4 konkretna uspona dužine 1,2-1,9 km i puno malih hupsera. Jedini jako strmi kratki uspon se nalazi kod povratka s plaže Lučice na Korani.

Napomena: Ruta je podložna promjenama ovisno o potencijalnim radovima na cestama, ruta će biti finalno objavljena nekoliko dana prije biciklijade.

Tombola
Na kraju će se održati tombola s prikladnim nagradama, sponzor tombole je Robert Rigo (Ritchey dijelovi i oprema) i još poneko iznenađenje.

Kotizacija: 10 EUR
Uplata kotizacije na račun, upišite u opis plaćanja “ime i prezime za Steel Sunday”:BBK Krpelj, Ivana Gundulica 14d, Samobor
IBAN: HR9323900011101008822
Cjelokupni iznos kotizacije će biti namijenjen programima za djecu u klubu. 

NOŠENJE KACIGE JE OBAVEZNO!

Obavezna oprema:
– kaciga- ispravan bicikl, poželjno cestovni ili gravel
– rezervna zračnica, pumpa i mini alat
– dvije boce za vodu na biciklu
– sunčane naočale
– krema za sunčanje
– kupaće i ručnik

Molimo vas da poštujete prometne propise i pazite na ostale sudionike u prometu. Svatko vozi na vlastitu odgovornost.

Provjerite bateriju mobitela.
Obavijestite svoje najmilije gdje idete.
U slučaju nezgode nazovite 112.
U slučaju odustajanja nazvati br. 0914802543

Biciklijada je ograničena na 25 sudionika za doručak i ručak, pa požurite s prijavom!

Prijava na biciklijadu:

https://forms.gle/nXkp9DD8j93SdPrG6

Registracijom prihvaćam ova pravila i sudjelujem na vlastitu odgovornost. Organizator otklanja od sebe svaku odgovornost za prouzročenu štetu između samih sudioni-ka/-ca te sudioni-ka/-ca i trećih osoba. Svi sudioni-ci/-ice dužni su se pridržavati Zakona o zaštiti prirode i Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Organizator zadržava pravo izmjene pravila. Svaki sudionik/-ca svojom prijavom izravno je suglasan/-na da se na Biciklijadi vozi na osobnu odgovornost, da je upoznat/-a sa pravilima i propisima kojih će se pridržavati i mogućim rizicima koje vožnja po cesti nosi. Svojom prijavom sudionici/-ice se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora ili prema sudionici/-ice ili trećim osobama. Svojom prijavom sudionici/-ice pristaje na fotografiranje i objavu na javnim stranicama i Facebook grupi, osim ako ne dojavi suprotno.Svojom prijavom sudionik/ca potvrđuje da je zdravstveno sposoban/-na i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za Biciklijadu. Sudionici/ice koji/a se prijavljuje za Biciklijadu mora biti zdravstveno osiguran/a. Za vrijeme biciklijade ako svi neće moći pratiti tempo, podijelit će se u 2 grupe, bržu i sporiju. Ako nećete moći pratiti tempo sporije grupe, prihvaćate da ćete voziti sami ili vratiti se na start.

Organizator može otkazati ili odgoditi Biciklijadu zbog opravdanih razloga. U svakom trenutku možete zatražiti povlačenje suglasnosti, brisanjem, ograničenjem ili ispravkom Vaših podataka. Vaši podaci biti će čuvani na siguran način sukladno zahtjevima Uredbe i pobrisat će se nakon Biciklijade. Osobni podaci se neće koristiti u bilo koje druge svrhe, ili dijeliti trećim osobama sukladno zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679. 

ŽELIŠ LI SE PRIDRUŽITI NAŠEM KLUBU?

Godišnja članarina iznosi 20,00EUR za punoljetne i besplatna je za maloljetne osobe.
Uplate na račun kluba u HPB banci > HR9323900011101008822

UPOZNAJ KRPELJE

Ekipa rekreativaca i natjecatelja - od brdskih i cestovnih pa sve do maratonaca i amatera.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ne propusti najnovije vijesti i izvještaje o klubu. Pratimo uspjehe i dostignuća u osposobljavanju vozača.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.