Natjecanja

MTB & RoadNO MARATON, NO FUN

BBK Krpelj se sa svojih 150 članova registriranih u 2019. godini svrstava u red najbrojnijih MTB klubova u Republici Hrvatskoj. Sa najviše svojih članova sudjelujemo na većini rekrativnih i natjecateljskih MTB (XCM, XCO i dr.) i cestovnih utrka u RH na kojima redovito ostvarujemo i odlične rezultate.

U 2019. godini klub BBK Krpelj ima tri licencirana natjecatelja koji redovito sudjeluju na utrkama kupa i prvenstva Hrvatske prema kalendaru natjecanja HBS-a. Imamo i tri licencirana sudca koji su kvalificirani za suđenje HBS-ovih MTB i cestovnih utrka.

Na međunarodno priznatom i poznatom natjecanju pod nazivom “4 Islands 2018“ BBK Krpelj je sudjelovao sa svojih sedam timova (ukupno 14 natjecatelja) te je ujedno bio i najbrojniji biciklistički klub sa prostora Republike Hrvatske na tom prestižnom natjecanju.

Iako smo uglavnom rekreativci, amateri biciklisti, redovito se penjemo na postolja, a posebno smo ponosni na naš ženski tim koji ujedno i broji najviše osvojenih odličja, pehara, medalja i drugih priznanja! 😊

ŽELIŠ LI SE PRIDRUŽITI NAŠEM KLUBU?

Godišnja članarina iznosi 20,00EUR za punoljetne i besplatna je za maloljetne osobe.
Uplate na račun kluba u HPB banci > HR9323900011101008822

UPOZNAJ KRPELJE

Ekipa rekreativaca i natjecatelja - od brdskih i cestovnih pa sve do maratonaca i amatera.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ne propusti najnovije vijesti i izvještaje o klubu. Pratimo uspjehe i dostignuća u osposobljavanju vozača.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.