Krpelj Kids

https://www.bbk-krpelj.com/wp-content/uploads/2019/05/Seattle_traffic_garden_2_920_613_80.jpg
Mladi Krpelji 

Djeca i mladi su i više nego dobro došli u našu udrugu! 👍🙂

Naši mladi članovi plaćaju simboličnu godišnju članarinu od 50kn, a tijekom godine mogu uživati u pogodnostima koje im pruža članstvo u našem klubu kao što su djelomično subvencionirane startnine za većinu MTB (XCM, XCO) i cestovnih utrka, popusti kod različitih dobavljača biciklističke opreme kao i popust na servis bicikla, popusti pri nabavci biciklističke odjeće, usluge biciklarnika i mnoge druge.

Svim mladim članovima BBK Krpelj plaća troškove licenciranja i osiguranja za natjecanja kupa i prvenstva Hrvatske organizirana od strane HBS-a.

Poseban program za klince za sada nemamo i na njemu trenutno radimo, ali na naše zajedničke vožnje i biciklijade redovito dolaze i roditelji sa svojom djecom.

Običaj i preporuka je da sa djecom do 14 godina na naše vožnje / biciklijade dođu i roditelji / staratelji, prvenstveno iz sigurnosnih razloga. Često se vozimo i po šumskom, tehnički zahtjevnijem terenu gdje može doći i do ozbiljnijih ozljeda pa je pratnja roditelja obavezna.

U skoroj budućnosti imati ćemo školovanog biciklističkog trenera, koji je ujedno i člana kluba i koji će biti zadužen za obuku mlađih uzrasta udruge. Javnost će biti obaviještena na vrijeme o našoj školi za mlađe uzraste. 💪

Sa ponosom ističemo kako je ove, 2019. godine, nekoliko naših mladih članova ostvarilo zapažene rezultate na MTB natjecanjima za mlađe uzraste kao što su “MTB dječja liga Dugo Selo“ i sl.

Članom BBK Krpelj može postati svaka punoljetna osoba uz godišnju uplatu od 100kn i svaka maloljetna osoba uz uplatu od 50kn na račun kluba u HPB banci > HR9323900011101008822

U slučaju učlanjenja maloljetne osobe u udrugu BBK Krpelj, roditelj / staratelj nam je dužan ispunjen obrazac / pristupnicu, koju možete naći na ovoj stranici web-a, poslati na mail adresu info@bbk-krpelj.com

Dobro nam došli mladi Krpelji!

Kids1st!

Početkom rujna 2019. godine ćemo organizirati “Školu sigurne vožnje – Kids1st” gdje će se djeca predškolske dobi i mlađi uzrasti osnovnoškolaca učiti sigurno ponašati u prometu i upravljati biciklom na poligonu od sedam osnovnih elemenata ispred Bunker-a u Samoboru.

Školu sigurne vožnje u prometu ćemo organizirati na poligonu 1x godišnje u suradnji sa Gradom Samoborom i policijom.

Nadamo se da će nam se pridružiti puno osnovnoškolaca i djece starije predškolske dobi u pratnji svojih roditelja ovoga rujna pred Bunkerom.

ČLANOVI PO GODINAMA

  • 2022.
R.br.Ime i prezimeR.br.Ime i prezimeR.br.Ime i prezime
1Ime i prezime12Ime i prezime
2Ime i prezime13Ime i prezime
3Ime i prezime14Ime i prezime
4Ime i prezime15Ime i prezime
5Ime i prezime16Ime i prezime
6Ime i prezime17Ime i prezime
7Ime i prezime18Ime i prezime
8Ime i prezime19Ime i prezime
9Ime i prezime10Ime i prezime
10Ime i prezime11Ime i prezime

ŽELIŠ LI SE PRIDRUŽITI NAŠEM KLUBU?

Godišnja članarina iznosi 100kn za punoljetne i 50kn za maloljetne osobe.
Uplate na račun kluba u HPB banci > HR9323900011101008822

UPOZNAJ KRPELJE

Ekipa rekreativaca i natjecatelja - od brdskih i cestovnih pa sve do maratonaca i amatera.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ne propusti najnovije vijesti i izvještaje o klubu. Pratimo uspjehe i dostignuća u osposobljavanju vozača.