8. redovita i izborna skupština udruge

29.12.20180
8. REDOVITA I IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE

U petak 28. prosinca 2018. godine, u dvorani samoborskog umirovljeničkog udruženja je održana 8. redovita i izborna godišnja skupština kluba BBK Krpelj. Na skupštini se okupilo 80tak ljudi, većinom članova kluba te prijatelja i gostiju iz SŠS, ZTKGS, BK Bumbar, 4 Islands, sponzora i drugih simpatizera kluba.

Na skupštini koja je ujedno bila i izborna, dužnosti je razriješeno dotadašnje vodstvo kluba: Hrvoje Vešligaj (predsjednik), Kristian Runtas (izvršni odbor) i Ivica Benčić (izvršni odbor) te je nakon toga i imenovano novo vodstvo kluba u sastavu: Zvonimir Brleković (predsjednik), Hrvoje Vešligaj (izvršni odbor) i Kristian Runtas (izvršni odbor).

BBK Krpelj je 2018. godine organizirao četri velika događaja, tri Occupy biciklijade i breveto maraton “BRM200 Žumberak na kvadrat“, koja su ukupno okupila preko 1000 biciklista. Posebno je bila uspješana “Occupy Dukat Fit“ biciklijada koja se održala 03. lipnja 2018. godine i koja je okupila cca 500 biciklista.

Sumiran je rad u prethodnoj godini, te su predstavljeni planovi za 2019. godinu. Uz redovito sudjelovanje na biciklističkim natjecanjima i maratonima u Hrvatskoj, BBK Krpelj je u 2018. brojio 125 članova, koji su se osim biciklističkim aktivnostima, bavili i sudjelovanjem na treking ligama i planinarenjem.

Ove godine BBK Krpelj će organizirati školu pravilnog i sigurnog upravljanja biciklom namijenjenu osnovnoškolcima i starijim predškolcima kroz tzv. “Kids1st“ program koji će se održati na pripremljenom poligonu od sedam osnovnih elemenata.

Na početku skupštine prikazan je kratak film, kojega je napravio Hrvoje Vešligaj a koji nam na kratak i humorističan način prikazao samo dio brojinih aktivnosti Krpelja u prošloj 2018. sezoni > “4 Islands 2018“, “BRM Žumberak2“, “Occupy Dukat Fit“ biciklijada, “Maratona dles Dolomites 2018.“, “F2S 2018“ , “Krka Trophy 2018“ itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELIŠ LI SE PRIDRUŽITI NAŠEM KLUBU?

Godišnja članarina iznosi 20,00EUR za punoljetne i besplatna je za maloljetne osobe.
Uplate na račun kluba u HPB banci > HR9323900011101008822

UPOZNAJ KRPELJE

Ekipa rekreativaca i natjecatelja - od brdskih i cestovnih pa sve do maratonaca i amatera.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ne propusti najnovije vijesti i izvještaje o klubu. Pratimo uspjehe i dostignuća u osposobljavanju vozača.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.